- Bizden haberler

Adsense kodları


Bizden haberler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Wed 12 October 2011, 10:39 am GMT +0200
BİZDEN HABERLER

Mart 2009 42.SAYI

Günümüz dünyası, küresel ısınmayla birlikte girmiş olduğu sıkıntılı durumdan kurtulmanın çıkış yollarını ararken Özel Biltek Koleji ve Özel Biltek Balpeteği Anaokulu, öğrencileri de Çevre ve Kültür Kuruluşları Dayanışma Derneği’nin “Türkiye Ağaçlanıyor “ adlı kampanya ile başlatmış olduğu seferberliğe “Bir Ağacın Bedeli 4 TL Senin de Bir Dikili Ağacın Olsun” sloganıyla katıldılar.

Okul Meclis Başkanları ve Meclis Üyelerinin aktif olarak yer aldığı çalışmada öğrenci velileri de bu duyarlı harekete çocuklarıyla birlikte katılıp, yakın çevrelerinde, iş yerlerinde duyurularda bulunarak 5 binin üzerinde ağaç parası topladılar. Dikilecek ağaçların yeriyle alakalı resmi işlemlere devam eden ÇEKÜD yetkilileri, dikim için yerin tahsis edilmesinden sonra Nisan ayında Özel Biltek Eğitim Ve Bilim Kurumları öğrencileriyle birlikte ağaç dikimine başlayacak.

ZEYTİNBURNU’NDA SEMERKAND PROGRAMI

Ocak ayı sonunda Zeytinburnu’nda oturan hanımlar için Semerkand tanıtım programı düzenlendi. Gençlerin oluşturduğu amatör ilahi gurubunun okuduğu eserle renklenen programda Semerkand’ın dünü, bu günü ve hedefleri anlatıldı. Dergimizin editörü Derya Comba’nın da konuşmacı olarak katıldığı programda ayrıca şiir yarışmasına da yer verildi. Semerkand dergilerinin satışıyla gerçekleştirilen çekilişle katılımcılara sürpriz kitap hediyeleri verildi.