- Bizden Haberler

Adsense kodları


Bizden Haberler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Fri 21 September 2012, 10:39 am GMT +0200
BİZDEN HABERLER

Ağustos 2012 83.SAYI

SEMERKAND TV’DEN VAN ÖZEL PROGRAMI

Van depreminin ardından aylar geçti ancak Van’ın ihtiyaçları geçen süreye rağmen bitmedi. Aylar sonra Van depremini ve Van’ın dertlerini herkese tekrar hatırlatmak isteyen Semerkand TV, Beşir Sosyal ve Yardımlaşma Derneği katkılarıyla Van Özel programı gerçekleştirdi. Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı ve TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Dr. Hasan Sert’in konuk olarak katıldığı programda depremle birlikte Van’da yaşanan sıkıntılar, halkın ihtiyaçları ve yapılan hizmetler konuşuldu. Programa telefon bağlantısıyla S. Mübarek Erol katıldı. Beşir Sosyal ve Yardımlaşma Derneği’nin Van’da güzel hizmetler yaptığını ve bu hizmetlerden dolayı kendilerine müteşekkir olduğunu söyleyen S. Mübarek Erol, Van’da incelemelerde bulunduğunu ve orada hepimizin yekvücut olduğunu belirtti. Erol sözlerine şöyle devam etti: “Deprem öncesinde Van’da güzel çalışmalar yaptık. Özellikle gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlara ve yetişkinlere yönelik güzel hizmetlerimiz vardı. Aynı zamanda gençlere Semerkand Kültür Merkezi olarak gençlik merkezi kurmak için çalışmalar yaptık. Bizler gençlerimizin eğitimine çok önem veriyoruz. İnşallah bu merkezimizi en kısa zamanda bitirmeye çalışacağız. Bizlere düşen, oradaki kardeşlerimize düşen, Rabbül Alemin’e hamd etmektir. Bizler oraya ziyarete gittik. Oraya gittiğimizde şunu gördük ki; devletimiz, milletimiz yekvücut olmuş, oradaki insanları belli bir konuma getirmişler. Bizler de oradaki insanları ziyaret ettik. Kaldıkları yerleri, çadırlarını gezdik. Öncelikle Rabbül Alemin insanlığa böyle bir depremi bir daha yaşatmasın. Allah Teala böyle bir imtihana da bir daha tabi tutmasın inşallah. Böyle imtihanlar karşısında bizler ne kadar zayıfız, ne kadar güçsüzüz; orada insan daha çok hissediyor.” Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da telefonla bağlanarak Van için yapılan yardım ve çalışmalardan bahsetti.

SEMERKAND AVRUPA EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Her hafta farklı bölgelerle eğitim günleri gerçekleştiren Semerkand Avrupa Eğitim Birimi eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Eğitim günlerinde Semerkand Şirketler Grubu’nun Türkiye’de ve hizmet verdiği dünya ülkelerinde yaptığı çalışmalar ve gelecekteki projeleri anlatılıyor. Eğitimde ayrıca 2013 takvim sezonu için istişareler yapılıp önemli bilgiler veriliyor.

SAHURDA SİZLERLEYİZ

Serdar Tuncer’in sunumuyla gerçekleştirilen “Sahur Meclisi” Ramazan boyunca Semerkand TV’de sizlerle birlikte. Birbirinden farklı konu ve konuklarla samimi sohbetler yapılan Sahur Meclisi her gece saat 02.30’da sizlerle buluşuyor ve herkesi ekran başına bekliyor.