- Bizden Haberler

Adsense kodları


Bizden Haberler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Sat 19 May 2012, 10:38 am GMT +0200
BİZDEN HABERLER

Şubat 2012 77.SAYI

SEMERKAND EĞİTİM BİRİMİ KAĞITHANE’DE EĞİTİM VERDİ

Semerkand Eğitim Birimi, İstanbul eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz ay Kağıthane Temsilciliği’ne eğitim veren Semerkand Eğitim Birimi, kurumsal motivasyon ve ekip kurma ile ilgili sunumlar yaparak katılımcıları bu konularda bilgilendirdi. Eğitime ilgi oldukça yoğundu.

SEMERKAND VAKFI’NDAN SEYYİD MUİNİDDİN HASAN SENCERİYYİ ÇEŞTİ HAZRETLERİ’Nİ (K.S) ZİYARET

Semerkand Vakfı Temsilcileri, Seyyid Muiniddin Hasan Senceriyyi Çeşti Hazretleri’ni (k.s) ziyaret etti. Hindistan’da Seyyid Muiniddin Hazretleri’nin (k.s) dergahında halen irşadın devam ettiğini öğrenen ziyaretçiler, dergahta görev yapmakta olan Seyyid Muiniddin Hazretleri’nin (k.s) torunu ile görüştü. Türkiye’ye gelerek Menzil’i ziyaret ettiğini belirten Seyyid Muiniddin Hazretleri’nin (k.s) torunu, Semerkand ekibi ile yakından ilgilendi.

GELENEKSEL SEMERKAND BİLGİ YARIŞMASI’NIN 4.SÜ YAPILDI

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbul 6. Merkez Hanımlar Arası Semerkand Bilgi Yarışması, Haldun Alagaş Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Semerkand çalışmalarının da anlatıldığı yarışma programına yaklaşık 6000 kişi katıldı. Yarışmanın birincisi Eyüp’ten Sevinç Öztürk oldu.

ÖZEL BİLTEK ANADOLU LİSESİ’NDEN ŞİİR İKLİMİ GECESİ

Geleneksel Şiir İklimi Gecesi’nin dördüncüsü Özel Biltek Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kısakürek, Nurullah Genç, Cahit Külebi, Ümit Yaşar Oğuzcan gibi edebiyatımızın sevilen şairlerinin şiirleri tiyatral bir sunumla icra edildi. Gecenin sonunda sahnedeki öğrencileri tebrik eden Biltek Koleji Genel Müdürü Ali Dayıoğlu, emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

AĞRI’DA SEMERKAND TANITIM GECESİ DÜZENLENDİ

Ağrı Eleşkirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Semerkand Tanıtım Gecesi düzenledi. Gecede konuşma yapan Eleşkirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali İhsan Erdem “Semerkand, her geçen gün bünyesine yeni şirketler, yeni gönüller katarak çığ gibi büyüyor ve belirlediği hedefe durmaksızın devam ediyor” dedi. Semerkand Tanıtım Gecesi’ne ilgi büyüktü.