- Bizden Haberler

Adsense kodları


Bizden Haberler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Wed 16 May 2012, 10:45 am GMT +0200
BİZDEN HABERLER

Kasım 2011 74.SAYI

TUZLA MAVİ MERCAN GENÇLİK KULÜBÜ’NDEN SEMERKAND TV’YE ZİYARET

Tuzla Mavi Mercan Gençlik Kulübü, 40 izcisiyle beraber Semerkand TV’yi ziyaret etti. Televizyon stüdyolarını gezen gençler, stüdyolar ve programlar hakkında bilgilendirildiler. Teknik donanım hakkında merak ettikleri tüm sorulara cevap bulan gençler, Semerkand TV’ye olan hayranlıklarını dile getirerek kanaldan ayrıldılar.

ANTALYALI VATANDAŞLAR PİKNİKTE BULUŞTU

Antalya Kepez Semerkand Temsilciliği, Antalyalı vatandaşları bir araya getirmek amacıyla piknik düzenledi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı piknikte, Semerkand yayınları standı ile Semerşah ve Erbe Turizm stantları açıldı. Katılımın yoğunluğundan duydukları memnuniyeti dile getiren yetkililer, pikniğe katılan herkese teşekkür etti.

VANLILAR SEMERKAND YAYINLARINI TANITTI

Semerkand Van Temsilciliği 18.Van Asya İpekyolu Fuarı’na katılarak Semerkand yayınlarını tanıttı. 4 gün süren fuarda, vatandaşlara Semerkand yayınlarını tanıma fırsatı sunuldu. İlgiden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Semerkand Van Temsilciliği yetkilileri, bu tür fuarlarda Semerkand Temsilciliği olarak stantlarının olacağını belirtti.

BOSNALILARDAN KARTAL SEMERKAND TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET


Bosna’dan gelen bir grup Bosnalı vatandaş İstanbul Kartal Semerkand Temsilciliğini ziyaret etti. İletişim merkezini çok beğenen Bosnalı vatandaşlara Semerkand yayınlarının yer aldığı hediye paketleri verildi. Kartal Semerkand İletişim Merkezi yetkililerinin gösterdiği yoğun ilgi karşısında oldukça memnun kalan misafirler, “Böyle güzide bir mekanın Bosna’da da olmasını çok isteriz” diyerek temsilcilikten ayrıldılar.

FATİH, TAKVİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

İstanbul Fatih Semerkand Temsilciliği 2012 promosyon takvim çalışmaları için toplantı düzenledi. Yapılan toplantıda 2012 takvimine dair önemli hususlar konuşulurken 2011 takvim çalışmasında başarılı olan gönüllülere ise plaket verildi.

BAĞCILAR’DA MUHABBET GECESİ ORGANİZASYONU

İstanbul Bağcılar Semerkand Temsilciliği tarafından muhabbet gecesi organizasyonu düzenlendi. Çok sayıda Semerkand gönüllüsünün katıldığı programda, Semerkand Dergisi yazarlarından Ali Sözer konuşmacı olarak katılırken programın sunuculuğunu ise Semerkand TV programcılarından Mikail Şimşek yaptı. Geceye Semerkand 6. merkez sorumlusu Yüksel Işık, Semerkand 6. merkez 4. bölge sorumlusu Erdal Mutlubaş, Bağcılar Semerkand temsilcisi Mehmet Kerimoğlu, Bağcılar ve çevre ilçelerden çok sayıda Semerkand gönüllüsü ve vatandaş katıldı. Bağcılar ilahi grubunun söylediği ilahilere eşlik eden davetliler, programdan oldukça memnun ayrıldılar.