- Bizden Haberler

Adsense kodları


Bizden Haberler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Thu 5 January 2012, 02:12 pm GMT +0200
BİZDEN HABERLER

Aralık 2007 27.SAYI

İzmir’de “semerkand aile çocukları” yarıştı

Ekim ayının sonunda İzmir’de yine bir Semerkand Aile yarışması düzenlendi. Ancak bu sefer yarışanlar büyükler değil çocuklar oldu. İzmir’in 5 bölgesinden oluşturulan gruplarda miniklere Semerkand Aile’nin çocuk sayfası ve Semerkand Çocuk Dergisi’nden sorular soruldu. Birinci gelen yarışmacı Semerkand Aile aboneliği kazandı. Ayrıca tüm yarışmacılara Semerkand Aile tarafından birbirinden güzel kitaplar armağan edildi. Halk oyunları, şiirler ve slayt gösterileri ile renklenen yarışmada en çok beğeniyi miniklerden oluşan semazen grubu aldı. Dergimizin editörü Derya Comba ile çocuk sayfalarını hazırlayan Kadriye Bayraktar’ın da katıldığı yarışma hem çocuklara hem de büyüklere unutulmaz anlar yaşattı.

Rize’de “aile” konulu seminer

Rize’de faaliyetlerini sürdüren Lalezar Vakfı, 6 Ocak’ta “Aile İçi Eğitim” konulu bir seminer düzenliyor. İletişim Uzmanı Fatma Taş’ın katılacağı seminerde eşler arası iletişim ve çocuk eğitimi gibi konulara değinilecek. Semerkand Grubu’nun dergi ve kitaplarının da satışa sunulacağı kermese tüm Rizeli hanımlar davetli!
Ayrıntılı bilgi için tel: 0464 213 25 83 Lalezar Vakfı

Bursalı hanımlar da “aile” semineri düzenledi

Bursalı hanımlar 3 Kasım’da “Aile İçi İletişim” konulur bir seminer düzenledi. İletişim Uzmanı Fatma Taş’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminerde Semerkand Aile okuyucularının merak ettiği sorular yanıt buldu.

Çorum’da kermes

Çorum Atlas Derneği kadın ve erkek gruplarının katkılarıyla 18-28 Ekim tarihleri arasında bir kermes düzenledi. Birbirinden lezzetli yöresel hamur işleri, çeşit çeşit yemekler, hanımların göz nuruyla hazırlanmış çeyizler ve kitap standıyla göz dolduran kermes, Çorum halkına hizmet verdi.

Taç Organizasyon

Taç Organizasyon Ocak ayında Rize ve Kayseri’de olacak.
10 Ocak Rize - Ardeşen / Dursun Ali Erzincanlı, Recep Demirkaynak, Serdar Tuncer ve Ömer Tolga
11 Ocak Rize / Dursun Ali Erzincanlı, Recep Demirkaynak, Serdar Tuncer ve Ömer Tolga
19 Ocak Kayseri / Dursun Ali Erzincanlı, Ahmet Gülderen ve Ömer Tolga