- Bizden Haberler

Adsense kodları


Bizden Haberler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Sun 23 October 2011, 02:38 pm GMT +0200
Bizden Haberler

Kasım 2008 38.SAYI

Üsküdarlı hanımlar hem kahvaltı yapacak hem haccı konuşacak

Üsküdarlı hanımlar 20 Kasım’da hac konulu bir seminer düzenliyor. Eğitimini kutsal topraklarda alan ilahiyatçı Hatice Kutlay’ın hac ve hacılıkla ilgili bilgi verip, merak edilen soruları yanıtlayacağı seminer Küçük Çamlıca’da Nagehan Restoran’da gerçekleşecek. Bu yıl hacca gidecek olanlar kadar gelecekte gitmeyi planlayanlar için de önemli bilgilerin paylaşılacağı program saat 10:00’da kahvaltı ile başlayacak. Birlikte yapılan kahvaltının ardından Hatice Kutlay’ın seminerine geçilecek. Seminere katılmak isteyenler 0505 910 42 27 numaralı telefondan gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Üsküdarlı hanımlar geçtiğimiz yıl da hizmet konulu bir seminer düzenlemişti. Organizasyon sorumluları, yine kahvaltı eşliğinde gerçekleştirilen hizmet konulu seminerin bu yıl hacla ilgili olacağını ve talep olduğu müddetçe gelecek yıllarda devam edebileceğini belirtiyorlar.

Çadırımız küçük, hizmetimiz büyük

Semerkand Viranşehir temsilcisi ramazanda kurduğu çadırla büyük şehirlerdeki kitap fuarlarını Urfa’ya taşıdı. Ramazan boyunca Urfalıların birbirinden güzel Semerkand kitaplarına ulaşma imkanına sahip olduğu çadır küçük ancak hizmet büyüktü. Viranşehirlilerin hayli memnun kaldığı uygulamada kitap alan herkese Semerkand Dergisi hediye edildi.

Semerkand tüyap’ta

Bu yıl 27.’si düzenlenen Tüyap kitap fuarına Semerkand da katılacak.1-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar Beylikdüzü’ndeki salonunda konuklarını ağırlayacak.

Ramazan çocuklara da sevinç getirdi

Geçtiğimiz Ramazan ayında yardıma muhtaç 160 çocuk birbirinden güzel kıyafetlere sahip oldu. Üsküdarlı hayırsever hanımlar, hediye ettikleri kıyafetlerle miniklerin sevincine vesile olurken,onlara “yalnız değilsiniz” mesajı da verdi.