- Bizden haberler

Adsense kodları


Bizden haberler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Sat 15 October 2011, 10:58 am GMT +0200
Bizden Haberler

Şubat 2009 41.SAYI

KAYSERİ’DE UMUT YOLU DERNEĞİ AÇILDI

Semerkand Aile 10 Ocak Pazar günü, Kayseri’de Umut Yolu Eğitim Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin açılış kahvaltısına katıldı. Ağırlıklı olarak hanımların görev aldığı dernek kurucuları derneğin amacı ve hayata geçireceği hayır faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Üniversiteli gençlerin katkılarıyla renklendirilen programda izleyiciler için hazırlanan sunumlar beğeni kazandı. Semerkand Aile’den Kadriye Bayraktar’ın konuşmacı olarak katıldığı kahvaltı organizasyonda Semerkand ve Semerkand Aile dergilerinin tanıtımı da yapıldı.

BURSA’DA ŞİİR GECESİ

Bursa Mustafakemalpaşalılar 8 Ocak’ta Buhara’yı Sevenler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği muhabbet gecesine büyük ilgi gösterdi. Katılımın hayli fazla olduğu programda izleyicilere şiir ve ilahi sunumları ile güzel anlar yaşatıldı. Serdar Tuncer ve Dursun Ali Erzincanlı’nın sahne aldığı programda İbrahim Hatipoğlu’nun sohbetine de yer verildi.

Benzer bir program da 15 Ocak’ta Karacabey Yardımlaşma Ve Kültür Derneği tarafından Karacabey ilçesinde gerçekleştirildi. Serdar Tuncer, Dursun Ali Erzincanlı ve İbrahim Hatipoğlu’nun katıldığı program yine yoğun ilgi gördü.

İPEK YOLU DERNEĞİ’NİN 3. AŞURE YARIŞMASI

İpek Yolu Derneği’nin 3. Aşure yarışması geçtiğimiz ay Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genç yarışmacıların katılımının hedeflendiği yarışma amacına ulaştı ve birbirinden leziz aşureler Emide Beder’in başkanlığını yaptığı jürinin beğenisine sunuldu. Filistin’in unutulmadığı programda Filistin bayrağı şekli verilen aşure katılımcıların beğenisini kazandı. Nilüfer Özcan’ın Aşure Günü ve Muharrem ayıyla ilgili konuşmasının ardından Filisitin için yapılan dua ile programa son verildi.