- Bayramınız şen ola !

Adsense kodları


Bayramınız şen ola !

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
aysegul999
Thu 6 August 2015, 03:30 pm GMT +0200

BAYRAMINIZ ŞEN OLA!

Hatice ÇALIŞ

Temmuz 2015 118.SAYI


Bayram temizliği hor görüldü, bayramlığa ne gerek var dendi. Günler tatil için birleşeli beri bayram ziyaretleri de azaldı. Böyle böyle sıradanlaştı Müslümanların sevinç günleri. Gelin bayramımızı gönüllerin şen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği, üzüntülerin uzaklaştığı günler yapalım yine. Az bir emek ve çokça muhabbetle…

ÇOCUKLAR İÇİN YEMİŞ KÜLAHLARI HAZIRLAYIN

Bayramın gereği sevinmek ve sevindirmektir. Bunun için desenli kağıtlardan külah yapıp içine kuru meyve, kuru yemiş ve lokum koyabilir; bu külahları etrafınızdaki çocuklara bayram hediyesi olarak verebilirsiniz.

DOSTLARINIZLA BULUŞUN

Bayramı aile büyükleri ile karşılamak adettendir ancak ailenizden uzakta yaşıyorsanız da yakın arkadaşlarınızla beraber bir bayram yemeği organize edebilirsiniz. Özellikle çocuklara bayram coşkusunu hissettirmede bu tür kalabalık buluşmalar çok etkilidir.

EVİNİZİ BAYRAM İÇİN SÜSLEYİN

Evde uygun bir yeri süslemeler ve ikramlarla bayram köşesine dönüştürebilirsiniz. Bir konsolun üstünde sıralanan bayram şekerleri, tebrik kartları, ufak hediyeler evi de evdekileri de bayrama hazırlayacaktır.

BAYRAMLIĞI UNUTMAYIN

“Bir çorap bile olsa çocuk bayramda yeni bir şey giymeli” derler büyüklerimiz. İmkanlarınız ölçüsünde çocuklarınızı bayram için giydirirken ihtiyaç sahiplerini de gündeminize alınız. Başka çocuklar için bayramlık seçme işine çocuklarınızı da dahil ederek yardımlaşma ve cömertlik hasletlerini kazanmalarında onlara yol göstermiş olursunuz.

GÖZÜ YOLDA KALANLARI SEVİNDİRİN


Huzurevlerinde bayramı doyasıya yaşayamayan yaşlıların da gönüllerini alabilirsiniz. Ellerini öpüp biraz muhabbet etmeniz yeter. Bir yandan onları memnun ederken bir yandan da kendi kalbinizi inceltir, yumuşatırsınız.

ceren
Thu 6 August 2015, 03:42 pm GMT +0200
Esselamu aleyküm.Rabbim razı olsun paylaşımdan kardeşim .Allahı anarak,ibadet ile ve Rabbimin emri üzere sılayı rahimi yaparak bayram geçirenlerden olalım inşallah...

melda 6D
Thu 6 August 2015, 03:53 pm GMT +0200
Selamün aleyküm. Bizler de bayramda insanları sevindirelim inşallah. allah c.c razı olsun.

ikranur 7d
Thu 6 August 2015, 05:43 pm GMT +0200
bu mubarek günde her mutlu olmalı Rabbim bizlerin ve başkalarının yüzünden mutluluğu eksik etme.

ykpcn
Thu 6 August 2015, 05:47 pm GMT +0200
Ve aleykümüsselam ve rahmetullah.Allah razı olsun paylaşımdan dolayı.Allah bayramlarımızı hep beraber ve mutluluk içinde geçirmeyi nasip etsin.

yagmur_7-c
Thu 6 August 2015, 09:24 pm GMT +0200
esselamu aleykum ,bayramlaqda cocuklari oldugu kadar yaslilari da sevindirmek lazim...rabbim bayramlarimizi guzel gecirmeyi nasip etsin insallah....