- Balon

Adsense kodları


Balon

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
armi
Fri 16 October 2009, 08:54 pm GMT +0200
BALON
 

Rüyada balon görmek, sürpriz bir olaya yorulur. Balona binmek ise etkisi kısa sürecek bir başarıya işarettir.
 

Rüyada balon görmek boş ümide işaret eder. rüyada bir balonu şişirdiği halde şişmediğini görmek, beklediği şeylerin elde edilemeyeceğine; balon şiştiği ve ağzını açık bıraktığını görmek, kazanacağı paraların ona bir fayda getirmeyeceğine; şişirdiği balonun patladığını görmek, ticarette zarar edeceğine; hastası varsa daha fazla hastalanacağına; yolcusu varsa gelmeyeceğine; memur ise işinden ayrılacağına işarettir.
 

Bazı yorumculara göre, rüyada bir balonun yavaş yavaş havaya yükseldiğini gören, bulunduğu mevkiden yavaş yavaş yükselerek geçimini bollaştırır. Bir balonun havada dosdoğru uçtuğunu görmek, hükümetin işlerinin de doğru yolda olduğuna işarettir. Bir rivayete göre rüya sahibinin işlerinin de doğru yolda olduğuna delalet eder. Bindiği balonun yavaş yavaş yere doğru indiğini görmek, kazandığı rütbeden inerek bir kenara çekileceğine işarettir. Balonun bir tarafının sakatlanıp düştüğünü görmek, bir suçla suçlanacağına ve bu yüzden işinden atılacağına; balonun parçalandığını görmek, bir felaket ve musibete işaret eder.
 

Bazı yorumcular da demişlerdir ki; rüyada balon görmek iyidir. Rüyada bir balonu uçurduğunu görmek satın aldığı bir şeyden hayır göreceğine; balon satan adamdan balon aldığını görmek, yalan bir söz işiteceğine; aldığı balonu elinden kaçırarak gökyüzüne yükseldiğini görmek, arkadaşları arasında sevilip takdir edildiğine; balonun elinde patladığını görmek, bir iftiraya uğrayacağına fakat sonradan gerçeğin anlaşılacağına işarettir.
 


damla6d
Wed 9 December 2015, 04:29 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Ben rüyamda mavi bir balonu küçük ama arkası dönük bir çocuğun tuttuğunu gördüm.Bana arkasını dönüp başını aşağı yukarı doğru sallıyordu.Çok şaşırdım ve çok merak ettim.Ne anlama geliyor acaba.Bunu da yanıtlar mısınız?Şimdiden teşekkür ediyorum.
Allah razı olsun.