- Ayna

Adsense kodları


Ayna

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafizvuslat
Mon 19 October 2009, 08:26 pm GMT +0200
AYNA
 

Rüyada ayna görmek, hayal ve gururdur. Bazı yorumcular, ayna kadındır derler.
 

 

Rüyada aynaya baktığını gören kimse evlenir. Eğer hanımı kaybolmuşsa yanına
 

gelir.
 

 

Cilalı ve berrak bir aynaya baktığını gören kimsenin, üzüntü ve kederleri gider. Paslı ayna kişinin kötü halidir. Aynanın temiz olmayıp kirli olması rüya sahibinin büyük bir üzüntü ve kederi bulunduğuna işaret eder.
 

Rüyada, kendi kendisini aynada bir kadın şeklinde gören kimsenin, bir kızı olur veya evlenir.
 

 

Zindan ve hapiste bulunan bir kimse rüyada kendi yüzünü görse hapislikten kurtulur.
 

Aynada genç görmek düşmana, yaşlı görmek ise sadık ve hovarda bir dosta yorulur.
 

 

Sakalı olmadığı halde aynada sakalını siyah görmek, meslekte ve saygınlıkta ilerlemeye işarettir.
 

Hastanın aynaya bakması iyi değildir.
 

 

Büyük ayna bazı arkadaşlardan bıkıldığına, küçük ayna ise kazandığınız paranın sefasının başkaları tarafından sürüleceğine işarettir.
 

Rüyada ayna kaybetmek kazanç bolluğuna, ayna yapmak rakipten fenalık görüleceğine, ayna satmak işlerin bozulacağına ve ayna satın almak ise bir tuzağa düşmeye yorulur. Yuvarlak ayna münasebetsiz dedikodulardan dolayı üzülmeye ve eskimiş ayna da dar bir günde dostlardan yardım görmeye işarettir.
 

 

Çoğunluk aynanın rüyada görülmesini mürüvvet olarak kabul ediyor. Aynada yüzünü gören bolluğa kavuşur. Aynada yüzünü güzel ve sakalını siyah gören, eğer aslında öyle değilse, halka karşı cömert davranır ve herkesçe iyilik sever olarak tanınır. Eğer sakalını beyaz görse fakir düşer. Yüzünde beyaz kıllar olduğunu ve onları yolduğunu gören, bulunduğu dereceden daha aşağılara düşer. Bazıları demişlerdir ki, ayna eşe, aynanın kırılması ise eşin ölümüne delalet eder. Aynada bir kadının tenasül uzvunu gören sıkıntılardan kurtulur.