- Avuç Içi

Adsense kodları


Avuç Içi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafizvuslat
Mon 19 October 2009, 08:04 pm GMT +0200
AVUÇ İÇİ
 

Rüyada avuç içi görmek, rüya sahibinin kuvvetine, avucunun açıklığı dünyalığının genişliğine, kapalılığı ise geçiminin darlığına işaret eder. Avuç, insanın dünyasına ve işlerinden el çekmesine de işarettir. Avucunun açık ve güzel olduğunu görmek, rızkının bolluğuna ve cömertliğine delalet eder. Avucunun kapalı olduğunu gören kimsenin, cimriliğine ve hayrı az olduğuna işaret eder.
 

 

Rüyada avuç görmek, güzel ve temiz ise hayırlıdır. Bazılarına göre avuç görmek günahtan el çekmeye işaret eder. Rüyada avuçlarını birbirine sürdüğünü görmek, iki şekilde tabir edilir; ferah ve sevinç, faydasız bir şeyle uğraşmak. Elinin arkası ile öteki elinin içine vurduğunu görmek bir zarara ve tatsızlığa delalet eder.
 

Rüyada avuç görmek altışeye yorulur: haramdan uzak durma, kahramanlık, başkanlık, evlat, mal, zevk ve içki. Avuç içinde çok veya az temizlik ve pislik, bu altışeyle kıyaslanarak yorumlanır.
 

 

Cafer-i Sadık (R.A.) da bu rüyayışöyle yorumlamıştır. Rüyada avucunun geniş olduğunu gören kişinin rızkı bol olur. Malı ve parası çoğalır. Zenginliği yanında cömertliği ile de ün yapar. Avucunun dar olduğunu görmek de bunun tersi ile yorumlanır.