- At

Adsense kodları


At

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafizvuslat
Mon 19 October 2009, 07:39 pm GMT +0200
AT
 

 

Rüyada görülen at insanın dileğini temsil eder. Rüyada yanında at olduğunu görmek, rızkın geniş olmasına ve düşmana galip gelmeye delalet eder. Ata binmeye layık olmayan kimsenin rüyada ata bindiğini görmesi, izzet ve makam sahibi olmasına işaret eder. Bazen de o kimse için yolculuk meydana çıkar. Erkek ata bindiğini gören kimse düşmanından korunur. Rüyada taya bindiğini gören kimsenin güzel bir çocuğu olur.
 

Semer vurulmuş bir hayvana bindiğini gören kimse, ne fakir, ne de zengin, orta halli olarak yaşar. Bekar olan kimse kısrağa bindiğini görse, hanımefendi, zengin ve asıllı bir kadınla evlenir.
 

 

Bazen de at, güzel yapılmış eve işaret eder. Bir kimse başkasının atına binse
 

o kimsenin mertebesine yükselir.
 

 

Bir kimse eğersiz ve gemsiz bir kısrağa bindiğini görse, ahlaksız bir kadınla evlenir. Yahut sebatı olmayan bir işi üzerine alır. Bir kimse bir takım atlara sahip olduğunu veya onları otlattığını görse, arkadaşları arasında değerli olur. Bir kimse kendi yanında veya evinde bir atın telef olduğunu görse, bir insanın vefatına delalet eder.
 

Ata bindiğini gören kimsenin hanımı hamile ise, bir oğlan çocuğu doğurur. At, uzaktan gören kimse için, müjde izzet ve hayırdır. Kısrak at, şerefli bir kadındır. Katı ve sert başlı olup binicisi durdurmak istediğinde durmayan at, deli bir kimsedir. Yürütülmek istendiği zaman duran at, bir işi benimsemeyip tembel olan ve işlerinde tembellik gösteren insana işaret eder.
 

 

Bazı yorumcular, at şöhrettir derler. Siyah ata bindiğini gören yolculuk yapar ve
 

o yolculukta malı eksilir. Erkek at, saltanat ve devlettir. Bir kimse rüyada kendisine bir takım atların arzedildiğini görse, o kimse dünyayı arzu etmek sebebiyle namazından geri kalır. Kendi atından inip başkasının atına bindiğini gören kimse, bir halden diğer hale geçer.
 

 

Bir kimse at üzerinde elinde mızrak olduğu halde insanlara saldırdığını görse, dilencilik yapıp halktan ısrarla birşeyler istemesine delalet eder. Bir kimse bir at veya bir eşek satın aldığını ve parasını saydığını, elindeki paraları çevirdiğini görse, söylediği bir sözden dolayı hayra erişir.
 

hafiza aise
Wed 20 February 2013, 05:39 pm GMT +0200
Hayırlı sonuçlara vesile olur inşallah.

Yağmur Gümüş 8-B
Sat 24 October 2015, 01:39 pm GMT +0200
Bismillah...
Allah Teala rüyamızda at görmeyi bizlere nasip etsin...
Rüya da at görmek bir kimsenin dileğinin kabul olmasına ve düşmana galip
gelmeye işarettir...
Paylaşım için Allah razı olsun.

RAMAZAN 7/D
Sat 5 December 2015, 10:10 pm GMT +0200
Es Selamün Aleyküm . Rüyada at görmenin çok farklı anlamları varmış . Atın farklı durumlarda farklı anlamlara gelen rüya tabirlerini vesilenizle öğrendik  .

ALLAH cc razı olsun

Mustafa/Samed
Sun 6 December 2015, 12:48 pm GMT +0200
Ve Aleykümüsselam. Atın rüyada ne anlama geldiğini öğrenmiş olduk. Paylaşım için Rabbim razı olsun.

es-Sabur
Sun 6 December 2015, 05:03 pm GMT +0200
At çok güzel bir binektir rüyalardada güzel anlamlara gelmektedir dünyaya hükmeden bir imparatorluk bile at sırtında kurulmuştur onun için at çok önemli bir binektir

Kevšer
Sun 6 December 2015, 05:11 pm GMT +0200
  Esslâmü Aleyküm Ve Rahmetüllah. Bu güzel paylaşım için Rabbim Razı olsun kardeşim. Rüyada at görmenin tabirini daha iyi öğrenmiş olduk elhamdülilah.

damla6d
Sun 6 December 2015, 06:05 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Genellikle at görmüyorum.Önceden görüyodum.Allah razı olsun.

melda 6D
Sun 6 December 2015, 06:10 pm GMT +0200
Selamün aleyküm. Rüyalarımız birçok manaya geliyor. Rabbim hayırla sonuçlanan hayırlara vesile olan rüyalar görmemizi nasip etsin inşallah. Hz Yusuf  as.' a Allah Teala rüya yorumlama ilmini öğretmiş.

Zehra 8/C
Sun 6 December 2015, 07:21 pm GMT +0200
Rüyada at görmek farkli anlamlara geliyormuş sayenizde oğrenmis olduk. Rabbim paylaşim icin Razi olsun.