- Allah, sonra nasıl diriltecek demişti

Adsense kodları


Allah, sonra nasıl diriltecek demişti

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Thu 18 November 2010, 03:50 pm GMT +0200
Allah, sonra nasıl diriltecek demişti



Bismillahirrahmanirrahim

Cenab-ı Hak, Bakara Sûresinin 259. Ayetinde mealen şöyle buyuruyor:

Yahut altı üstüne gelmiş (ıpıssız duran) bir şehre uğrayan kimseyi görmedin mi? O, “Allah, burayı ölümünden sonra nasıl diriltecek (acaba)?” demişti.

Bunun üzerine, Allah onu öldürüp yüzyıl ölü bıraktı, sonra diriltti ve ona sordu: “Ne kadar (ölü) kaldın?” O, “Bir gün veya bir günden daha az kaldım” diye cevap verdi.

Allah şöyle dedi: “Hayır, yüz sene kaldın. Böyle iken yiyeceğine ve içeceğine bak, henüz bozulmamış. Bir de eşeğine bak! (Böyle yapmamız) seni insanlara ibret belgesi kılmamız içindir. (Eşeğin) kemikler(in)e de bak, nasıl onları bir araya getiriyor, sonra onlara nasıl et giydiriyoruz?” Kendisine bütün bunlar apaçık belli olunca, şöyle dedi: “Şimdi, biliyorum ki; şüphesiz Allah’ın gücü her şeye hakkıyla yeter.”

ceren
Wed 15 March 2017, 02:14 pm GMT +0200
Esselamu aleyküm.Kıyamet gününe ve mahşer gününe inanan ve bu inanç ile yaşayıp kurtuluşa erişen kullardan olalım inşallah.Rabbim razı olsun paylaşımdan...

ceren
Mon 30 October 2017, 12:36 pm GMT +0200
Aleykümselam.Bizi yaratan ve canımızı alan ve kıyamet gününde tekrar yaratan rabbime binler kez subhanallah.Rabbim razı olsun paylaşımdan kardeşim...

[Muhammed]
Mon 30 July 2018, 12:30 pm GMT +0200
Ve Aleykümselam.Allah c.c kudretinden sual olunmaz.Rabbim razı olsun paylaşımdan dolayı.