- Ahmet Hamdi Akseki Camii çocuklarla şenlendi

Adsense kodları


Ahmet Hamdi Akseki Camii çocuklarla şenlendi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 1 August 2013, 02:56 pm GMT +0200
Ahmet Hamdi Akseki Camii çocuklarla şenlendi

Yaz Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler Çankaya Müftülüğünün düzenlediği iftar programında bir araya geldi. Ahmet Hamdi Akseki Camiinin bahçesinde düzenlenen ‘Çocuk İftarı’ programına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz da katıldı.
 
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yılmaz, iftar programında yaptığı konuşmada ‘Ramazan güzel, Ramazanda iftar ayrı güzel, çocuklarla iftar çok daha güzel. Bugün burada Ramazanın bereketini, Kur’an’ın feyzini, iftarın huzurunu çocukların şenliğiyle birlikte solukluyoruz. Bu şenlik çocukların zihninde unutulmaz bir hatıraya dönüşecektir.” dedi.

İnsanların hatıralarında kalan Ramazanların ve bayramların böyle şenlikli Ramazan ve bayramlar olduğunu kaydeden Başkan Yardımcısı Yılmaz şöyle konuştu;

“Bu güzel ve anlamlı iftar programı 20 sene sonra burada bulunan çocukların zihninde güzel bir hatıra olarak kalacaktır. Bugün buradaki çocuklar ileriki yıllarda Ramazandan bahsederken ‘Ahmet Hamdi Akseki Camiinin bahçesindeki o iftarın yeri başka’ diyerek bahsedecekler. Ramazanlar ve bayramlar çocukların neşesi, sevinci ve heyecanıyla güzelleşir. Bu sene başlattığımız ‘Gel bu yaz Kur’an’ı gönlüne yaz’ kampanyasının da bir sonucu olan bu güzel şenlik, gönüllerdeki Kur’an, Ramazan, Allah ve Peygamber sevgisini tesis etmeye vesile olmuştur.”

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Diyanet İşleri eski Başkanı Lütfü Doğan, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş, Çankaya Müftüsü Hamdi Gevher ve çok sayıda çocuğun katıldığı iftar programı, Çankaya Müftülüğü Çocuk İlahi Korosunun seslendirdiği ilahiler ve yine çocukların okuduğu Kur’an’la devam etti. Programın sonunda çocuklara hediyeler dağıtıldı.

diyanet duyurular

hafiza aise
Thu 1 August 2013, 05:52 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ; evet çocuklukta yaşanan anılar unutulmuyor. Bu iftar programı da çocukları camiye ısındırmak için çok faydalı olacaktır.

sümeyra
Thu 1 August 2013, 08:54 pm GMT +0200


     Ve Aleykum Selam ve Rahmetullah ;

   Güzel hoş ama neden bu cami şehrin dışında yapılmış onu anlayamadım..