- Affetmek meğer nelere kadirmiş

Adsense kodları


Affetmek meğer nelere kadirmiş

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Thu 26 April 2012, 05:50 pm GMT +0200
Affetmek meğer nelere kadirmiş!

Nisan 2007 19.SAYI

Baharla birlikte doğada başlayan yenilenmeye özenip affetmeyle ilgili bir dosya hazırlamaya karar verdik. Kalbimizi kıran, yahut zihnimizi meşgul eden her ne varsa “Allah için affedelim” ve bizi üzenlere karşı beslediğimiz kötü hislerden arınalım diye… Affetmenin sadece dini anlamda faziletleri olduğunu düşünüyorduk. Oysa araştırmalarımız bizi affetmenin psikolojik ve fizyolojik birçok artısının olduğu sonucuna ulaştırdı. Sanıyoruz ki -büyük ya da küçük- hatalara maruz kalıp affetmekte zorlananlar bu dosyayı okuduktan sonra duruma daha farklı bir açıdan bakacaklar.
Geçen ay Bursalı kardeşlerimizin dergimizi beylerin de okuması gerektiğine dair çağrısından bahsetmiştik. Editör yazımızı okuyanlardan Hereke Belediyesi Yıldız Spor Antrenörü Hüseyin Çoban, tam da aynı konuyla ilgili olarak aradı bizi. Dergimizi büyük bir beğeniyle takip ettiğini dile getiren Hüseyin Bey, Bursalı gençlerin görüşlerine katıldığını hatta bu dergiyi beylerin daha çok okumaları gerektiğini belirtiyor. Ailede anne kadar babanın da sorumluğu olduğunu düşünen Hüseyin Bey ’e göre dergimiz iyi bir eş ve ebeveyn olmak isteyen herkese hitap ediyor.

Ailemiz genişliyor!

Yayın hayatına girdiğimiz ilk aydan itibaren okuyucularımızın dergimize ilgisi hep çok yüksek düzeyde oldu. Elimize ulaşan mektup ve maillerde dile getirilen beğeniler motivasyonumuzu arttırdı. Sadece “çok satan” değil “okunan” bir dergi olduğumuzu da yine okuyucularımızdan haber aldık. Aileden biri olarak kabul gördüğümüz yuvalarda kimilerine göre bir dost, sırdaş, kimilerine göre de psikolog, eğitimci olduk. Bizler de dergimizin abonelerine, bir diğer deyişle durmaksızın “genişleyen ailemiz”e bu ilgi ve beğenilerinden dolayı, değerli bir armağanla teşekkür etmek istiyoruz. Semerkand Dergisi yazarlarından Dr. Ayşe İzci’nin “Yaşama Sanatı” isimli eserini Semerkand Aile’nin 2007 yılı abonelerine takdim ediyoruz. Gündelik yaşamda karşımıza çıkan meselelere hem bir uzman gözüyle hem de aramızdan biri olarak yaklaşan Dr. Ayşe İzci’nin bu eseri umarız tüm ailemize faydalı olur.
Bir sonraki ay görüşünceye dek hoşça kalın…

Derya COMBA