- Acı Bir Haber

Adsense kodları


Acı Bir Haber

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
erkans64
Wed 1 December 2010, 11:45 pm GMT +0200
                          Sayın İlim Dünyası Ailesi; Erkans64 rumuzu ile bir müddetdir sitenize
   yazılar yazan sevgili babamız çekmekte olduğu fakat asla şikayetçi olmadığı menus
   hastalık neticesinde Rahmeti İlâhiye kavuşmuştur.kendisi ist ünüversitesinden mezun
   ayrıca 15 yıl Kuran tahsil etmiş ve iki yıl mısırda dini eğitim almış okuduğunu anlayan
   ve harika kuran okuyan bir kuran hafızı ve aynı zamanda hacı olan, RABBİNE aşık, ken
    di kendine çok özledim yüce zatını yaRABBİ bu hasret bitirdi beni diye ağlayan bir
   ALLAH aşığı  kuldu.


                          Eğer site yetkilileri izin verirlerse rahmetlinin hatırasını yaşatmak için
  çok sevdiği bu siteye kendisinin hazırlamış olduğu fakat hastalığı yüzünden yazama
  dığı bir çok konuyu oğlu olarak ben yazmak istemekteyim,şayet izin vermezseniz o
  zaman kaydının silinmesi hususunu saygılarımla arz ederim.

Mehmed
Wed 1 December 2010, 11:53 pm GMT +0200
Kardeşim başınız sağolsun. ALLAH sizlere sabır versin. Merhumeye ALLAH rahnet eylesin mekanı cennet olsun İNŞALLAH.

obukcan
Thu 2 December 2010, 12:16 am GMT +0200
Mevlam tüm sevenlerine sabırlar versin,Cennet mekanı olsun inşaallah.Tanımadığım yüzünü hiç görmediğim ama dualarıma ismen dahil ettiğim değerli bir kardeşimi yitirmek beni üzdü.Emanetlerinin ve isminin yaşatılmasını kabul edilirse bende isterim.unutmazsak unutulmayız inşaallah...

admin
Thu 2 December 2010, 12:30 am GMT +0200
Sevgili biricik erkans64 kardeşim seni ilim dünyası asla unutmayacak seni dualarımızda eksiksiz anacağımızı bilesin senin muhterem şahsiyyetin benim iç hazineme yansımış bunu bu mekana yansıtmamıştım ey güzel kardeşim rabbimden geldin rabbime yöneldin bedeninle olamayabiliriz ama en yakın zamanda sana gönlü seni seven bir çok hizmet ehlinin duası sana ulaşacak bunu kendi adıma temin ediyorum ve ARALIK AYI HATMİNİ BİZZAT SENİN ADINA AÇTIRIP SİTEMİZİN HİZMETKARLAR BÖLÜMÜNDE SENİ ANMAYA DEVAM EDECEĞİMİZİ BİLMENİ İSTERİM. RABBİM SANA RAHMET EYLESİN YAKINLARI İLE CANI GÖNÜLDEN SENİN YOKLUĞUNUN VERDİĞİ ÖZLEMİ ŞU ANDA AN VE AN HİSSEDİYOR VE ACILARINI PAYLAŞIYORUM İLİM DÜNYASI VAR OLDUĞU SÜRECE SENİN GİBİ GÜZEL BİR KARDEŞİMİZİ ABİMİZİ BABAMIZI ASLA UNUTMAYACAK. DUALARIMIZDASINIZ SEVGİLİ ERKANS64 BAŞIMIZIN TACISINIZ RABBİM RAHMET EYLESİN YAKINLARINA YÜCE RABBİMDEN TEMENNİ DİLİYORUM.

AİLE HOCASI. SAYGILARIMLA HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDE YAŞAYACAK OLAN ERKANS64 KARDEŞİME....
   

Alıntı
Eğer site yetkilileri izin verirlerse rahmetlinin hatırasını yaşatmak için
  çok sevdiği bu siteye kendisinin hazırlamış olduğu fakat hastalığı yüzünden yazama
  dığı bir çok konuyu oğlu olarak ben yazmak istemekteyim,şayet izin vermezseniz o
  zaman kaydının silinmesi hususunu saygılarımla arz ederim.

Sevgili kardeşim ben size ulaşacağım izin verilmiştir.

reyyan
Thu 2 December 2010, 12:40 am GMT +0200
Esselamu aaleykum, şuanki duygularımı anlatmaya dermanim yok ben çok sevdiğim değer verdiğim saygı duyduğum abim babam gibi sevdiğim erkans64ün ölüm haberiyle bitap bir haldeyim.O gönlümüzde taht kurmuştu kendisinden rabbim ebden razı olsun ve rahmet eylesin şuan ki üzüntümü nasıl dile getireceğim bilmiyorum mecalim yok yazmaya Allahım sen sabır ver sevenlerine...

Salihalp
Thu 2 December 2010, 12:44 am GMT +0200
Aleykum selam verahmetullah kardeşim;
tahim edebiliyorum duygularını zira aynı hal içerisindeyiz!gözyaşlarımı tutamıyorum!...Allahım Sen rahmet eyle...

Eslemnur
Thu 2 December 2010, 12:56 am GMT +0200
“İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn.”


Aleykum selam.. Abimizin hakka vuslat haberını suanda okudum.. Rabbim Rahim ismiyle tecelli eylesin.. Kabri cennet bahcelerınden bir bahce olsun inşaallah.. Yakınlarınada Sabr-ı Cemil ihsan eylesin.. Annecıgımı kaybettıgım yıllardan beri cenaze haberı aldıgımda aglıyamayan ben suan kendıme bu kelımelerı yazabılecek kadar hakim olabılıyorum.. Cok sevdıgımız ve dualarda andıgımız abımızı unutmayacak ve  dualarımızda her daım anacagız.. Rabbıme bınlerce hamdu sena edıyorum kı boyle bır aıleye sahıbız..

reyyan
Thu 2 December 2010, 07:09 am GMT +0200
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Ölüm hakikat...Rabbimin sevdiği güzel insanın bu fani dünyadan baki aleme göçmesi bizlere acı verdi.Bu dünyadaki yokluğunun ızdırabı olsa gerek...Dileğim ahirette Efendimizin (sav) sancağı altında beraber olabilmek...İlimdunyası ailesinin değerli büyüğü sevgili abimiz bizlerin her an duasında olacaktır bu aile onu hiç unutmayacaktır.Böylesi güzel insanların sitemizde bulunmalarından çok mutlu oluyorduk onun yokluğunun verdiği acıyı bir nebze de olsa sizin sitemize devam etmenizle dindirebiliriz inşaallah.Sevgili abimizin değerli evladı sizlerde bizlerin  baş tacısınız herzaman sizi görmek isteriz.Rabbim ebeden razı ve hoşnut olsun.

Erkans64 abimiz için açtığımız hatmi şerife katılmanızı diliyoruz.Selam ve dua ile...

Hatime katılım için tıklayınız...

Salihalp
Thu 2 December 2010, 10:07 am GMT +0200
Aleykum selam verahmetullah...
Allah rızası için sevdiğim abimize gözyaşlarıyla Yasin tebareke ve nebe surelerini okudum Rabbim kabul etsin...Mekanını Cennnet eylesin,efendimize komşu olur ve inş.hasretini çektiği Cemalullah'ı görme şerefine de erişir...
Sevenlerine de sabrı cebil diliyorum...

Hadice
Thu 2 December 2010, 10:29 am GMT +0200
İnne lillahi ve inne ileyhi raciun...
Rabbim rahmet etsin mekanını cennet eylesin geçmiş günahlarını bağışlasın..sadecek şok oldum çok üzüldüm böyle bir haber beklemiyordum ama sevdiğine kavuştu şükür..
Bende fatiha ve ihlası şerif okudum ruhuna Rabbim haberdar etsin....
Yakınlarının başı sağolsun Rabbim sabbırlarını artırsın inşaalah

hafiza aise
Thu 2 December 2010, 10:47 am GMT +0200
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Haberi yeni gördüm.Rabbim rahmet eylesin.İlim dünyası ve insanlık adına Çok büyük bir kayıp.Gözyaşlarımı tutamıyorum.Sizi çok özleyeceğiz çok değerli abimiz.Dualarımız her zaman sizinle olacak.Dilerim dostluğumuz ötelerde de devam eder.

Yakınlarına da sabr-ı cemiller diliyorum.

Halis_52
Thu 2 December 2010, 11:08 am GMT +0200
Kıymetli abimiz ve büyüğümüze Allah'tan c.c. rahmet ve merhamet niyaz ediyor, geride kalan ailesine Rahman'ın yolunda sağlık ve mutlulukla uzun ömürler diliyorum...

Mevlam mekanını cennet eylesin... ALLAH C.C. RAHMET EYLESİN...

Esila
Thu 2 December 2010, 12:10 pm GMT +0200
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.

İlimdünyası  ailesinin ayrılmaz bi bürtünü olan Erkans64 abimiz  Rahmana kavuştu...ölüm, yaradılmışın Yaradan’a kavuşmasıdır...Erkans64 abimizde kavuştu Yaradanına .....Rabbim Rahmet eylesin Biz erkans64 abimizden Razıyız Rabbimden RAzı olur inşaAllah....çok üzgünüm şu an...Rabbim Taksiratını affetsin ..Efendimize komşu eylesin...ilimdünyası ailesinin kalbine taht kuran abimiz çok sevdiğimiz abimiz bugün keder bıraktı kalplerimizde....

sumeyye
Thu 2 December 2010, 12:37 pm GMT +0200
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.Konuya bakinca birden çok sasirdim ve çok üzüldüm kendi ailemden çok sevdigim bir ağabeyim vefat etmis gibi üzgünlük içerisindeyim..Değerli ağabeyimizin yazilarini herzaman takdir ederek takip ederdim..Rabbim (c.c.) rahmet eylesin mekani cennet olsun Efendimiz'e (s.a.v.) komsu eylesin insaAllah.Ilimdünyasi ailesi olarak sizi unutmayacağiz insaAllah dualarimizda yer vereceğiz..Değerli kardesim ağabeyimizin yazilarini insaAllah ilimünyasinda bizlerle paylasirsaniz çok memnun oluruz sizde bu ailedensiniz..Rabbim (c.c.) sabr ihsan eylesin sizlere ve bizlere..

sidretül münteha
Thu 2 December 2010, 02:18 pm GMT +0200
Öğrenince çok üzüldüm beklenmedik bir anda böyle bir haberi almak çok kötü, ölümün bizi nerede ne zaman bulacağını bilmiyoruz. Değerli abimiz En güzel'e, hasret duyduğuna kavuştu..
Rabbim mekanını Cennet eylesin Kabir azabı göstermesin inşaallah
Yakınlarına sabır versin..

Barla
Thu 2 December 2010, 03:49 pm GMT +0200
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Abimizi pek tanimiyorum ama duyunca gerçekten çok uzuldum... Rabbim ailesine ve tum sevenlerine sabir versin insaAllah.. Mekani cennet olsun..

SevD@_GüLü
Thu 2 December 2010, 04:37 pm GMT +0200
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah ailesine Rabbim sabır ihsan etsin inşAllah

zahdem
Thu 2 December 2010, 05:17 pm GMT +0200
ilimdünyası ailesinin değerli abisi erkans64 abimizin ebedi aleme irtihalini büyük bir üzüntüyle duymuş bulunmaktayım.
geleceği kesin,fakat ne zaman ve nerede  nasıl olacağını bilmediğimiz ölüm abimiz için vaki oldu.RABBİM RAHMETİYLE MUAMELE ETSİN,RAHİM İSMİ HÜRMETİNE MEKANINI CENNET EYLESİN.yakınlarına sabır versin.

Gulinur
Thu 2 December 2010, 06:25 pm GMT +0200

     Erkan Ağbimizin Değerli Ailesine...

    Ağbimizin vefatını az önce öğrendim..Rabbimin katında çok değerli bir makamda; bizden giden dualara o her zaman satırlarından bize yansıyan nezaketiyle..ihlas ve samimiyetiyle mukabele ettiğine inanıyorum..Şu anda duyduğum üzüntüyü tarif etmem güç..Rabbim den dilerim:Firdevsi Ala da Efendimiz (s.a.v) ile komşuluk nasib etsin değerli büyüğümüze..İnşaallah şehadete ve şefaat makamına ulaşanlardan eylesin..Biz onu Allah için seviyorduk..Rabbimde en sevdiği nazdar kullarının arasına alsın  inşaallah..
    Rabbim size de sabr-ı cemil ihsan eylesin..Böyle bir babanın evladı olmak dünyada ve Ahirette şereftir.''.Kişi sevdiği ile beraberdir ''Kutlu beyanındaki müjdeye binaen ağbimizle Ahirette yeniden görüşeceğimize inanıyorum inşaallahu Teala..RabbiRahime emanet olunuz..

S.bayar
Thu 2 December 2010, 07:36 pm GMT +0200
Selamün aleyküm hakikaten acı bir haber bizler için, Erkans64 abimizle cismen karşılaşmadık ama ruhen ve kalben tanıştığımızı düşündüğüm abimiz için tarifi imkansız kendime dahi inanamadığım bir hal üzereyim ,Rabbim mekanını cennet eylesin kabrini nur ,Kur,anı yoldaş eylesin ,Efendimizin şefaatine nail eylesin. Rabbim hakkında ettiğimiz duaları kabul eylesin.
Hasretiyle yananlara sabır versin Rabbim onu vuslatında mutlu eylesin.

meryem
Sat 4 December 2010, 10:52 am GMT +0200
Kardeşim başımız sağolsun, Rabbim mekanını cennet eylesin, geri kalanlara sabırlar ihsan eylesin, dualarımızda unutmayacağız abimizi...

Hryş
Sun 5 December 2010, 05:34 pm GMT +0200
selamün aleyküm,değerli kardeşimizin başı sağ olsun babasına ALLAH'TAN rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun.Yakınlarına  bol sabır diliyorum  :(

rahmet
Thu 23 December 2010, 02:30 pm GMT +0200
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
"MUHAKKAK Kİ HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.SONRA BİZE DÖNDÜRÜLECEKSİNİZ."

ALEMLERİN RABBİ YÜCE ALLAH'IN "IRCIİY!" emrine uyup HAK YOLCULUĞUNA çıkan AZİZ ,MUHTEREM HACI ABİMİZ
ERKAN beyefendinin vefatını şu saat itibarıyla derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.
 Değerli kardeşim inanki merhum babamın vefatında hangi duygular içersindeysem,şimdi de aynı duygular içersindeyim.Acılarını paylaşır tüm ailene başsağlığı ve metanetler diliyorum.  

 Merhum HACI ERKAN abimizle yüzyüze  tanışmamız  bu fani dünyada nasip olmadı.Sitede yazmış olduğu yazıları,heppimiz için yapmış olduğu o mükemmel duaları gıpta ile okur ve AMİN! derdim.
    CENABU ALLAH CC.    MERHUM ERKAN ABİMİZE çıkmış olduğu HAK YOLCULUĞNDA  KUR'ANI enis ve yoldaş eylesin,menzilini mübarek eylesin,PEYGAMBER EFENDİMİZE komşu eylesin,taksiretını af eylesin,derecesini aliy makamını da cennet eylesin.ERKAN ABİMİMİZE ve bizlere affı,mağfireti,merhameti ile muamele eylesin.Cennette CEMALULLAHI görmeyi nasip eylesin.AMİN!AMİN!AMİN!....

ehlidunya
Sun 16 January 2011, 12:06 pm GMT +0200
allah rahmet eylesin çok saygıdeğer bir insandı bana çok dua ederdi askerde olduğum için vefatını öğrenemedim inşallah kışlama dönünce ruhuna yasini şerif okuyacağım çok üzüldüm erkan ağbinin oğlu ben sitede erkan ağbiyle konuşurken vaktinin çok az kaldığını söylemişti ve bana tel nosunu gönderecekti onun duasıyla ikinci üniversiteme yazıldım ve bana demiştiki sen beni sevindirdin allah seni sevindirsin demişti erkan abinin oğlu başınız sağolsun allah rahmet etsin ve erkan ağbi kime dua ettiyse inşaallah o dua kabul olur ayrıca hakkınızı helal edin isminizi bilmediğim için erkan ağbinin oğlu diyorum

rabiayldz
Thu 21 April 2016, 08:10 pm GMT +0200
Ve aleykümselam ve rahmatululahi ve berakatuh.Babanızın mekanı cennet olsun kardeşim.Allah rahmet eylesin başın sağolsun.Niye izin vermeyelim hatta çok güzel bir şey yapıyorsun kardeşim.

Allah c.c razı olsun.

Selma yrc 9
Sun 2 April 2017, 03:50 pm GMT +0200
Eski bir konuda olsa allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

melda 6D
Sun 2 April 2017, 08:39 pm GMT +0200
Mekanı cennet olsun ...

Bilal2009
Sun 2 April 2017, 09:55 pm GMT +0200
Allah gani gani rahmet eylesin Rabbim makamını cennet eylesin

Sevgi.
Mon 3 April 2017, 03:27 pm GMT +0200
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Mevlam gani gani Rahmet eylesin inşaAllah