- 40 Yıllık Evli Kadınların Sırları !

Adsense kodları


40 Yıllık Evli Kadınların Sırları !

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
zera
Thu 20 August 2009, 04:03 pm GMT +0200
40 Yıllık Evli Kadınların Sırları


•Gelin olurken annem bana “Kocanın rızası, ALLAH’ın rızasıdır” hadis-i şerifi öğütlemişti, bu sözü bir an bile aklımdan ve kalbimden çıkarmayarak 40 yıla ulaştık Şükürler olsun.

•Kocam yapı itibariyle çok sinirli ve kaba saba biridir ama onun kalbinin derinliklerinde yumuşak bir damar vardır, o damarı kadınlık ustalığımla keşfettikten sonra(yaklaşık 25 yıldır) hiçbir problemimiz olmadı.

•Evliliğimizin ilk 3-4 yılında ana-babam ve yakın akrabamla aynı sokakta oturuyorduk. Birazda onlardan aldığım güçle beyimden ziyade aileme yaslıyordum sırtımı… Ne zamanki beyimin tayini Denizli’den Antalya’ya çıktı, yani birbirimizle baş başa kaldık, her şey düzelip rayına girdi. Çünkü artık ALLAH’tan başka sığınacağım tek kişi vardıocam!

•Beyim aynı zamanda benim hocamdır; bana okuma yazmayı, Kuran’ı , Dinimi , bir çok şeyi o öğretti.Kendisine bu bakımdan hep saygı duydum, ne yapsa sabırla karşıladım. Çünkü onun üzerimdeki emeği ve hakkı bunu fazlasıyla gerektiriyor.

•Beyimle mutlu evliliğimizin sırrı, zor anlarda kenetlenebilmemizdir.

•Beyim tipik bir Türk erkeğidir, tepesi hep atar. Geçen kırk yılda kaç defa “Bu iş yürümeyecek !” düşüncesi geldi aklıma, fakat beni durdurup hayata bağlayan beyimin sıklıkla söylediği şu cümle oldu: “ Bak Esra’cığım! Bütün kabahat bende, problem benim! Bunu başta söylüyorum!” Siz olsanız suçunu itiraf eden birine nasıl davranırsınız.? Elbette müşfik, sabırlı ve anlayışlı.Bende öyle yaptım ve iyi kötü günleriyle mutlu sayılabilecek bir 40 yıl geçirdik.

•Bizim sırrımız, birbirimizi ne kadar kırıp incitsek bile 5-10 dakika sonra gönül almayı başarabilmemizdir.İkimizde böyleyiz. Hatta bazen bir saatte 10 kere tartışırız beklide kalp kırarız ama kızgınlık zirve yaptıktan sonra hemen düşüşe geçer ve hiçbir şey olmamış gibi gönül alıp normale dönmeyi başarabiliriz.

•Beyim aşırı derece hassas bir tiptir, hatta bir hanımdan belki 10 kat daha hassastır. Onu azıcık üzsem dünyası yıkılır, günlerce kendine gelemez. Bende bunu bildiğim için son derece dikkatli davranıp kendimi frenlemeye çalışıyorum, 40 yılı böyle bir dikkatle devirdik.


Mutlu bir evlilik kısa gibi gelen uzun konuşmaya benzer. (Vergilius)

ALLAHIN SELAMI VE RAHMETİ CÜMLEMİZİN ÜZERİNE OLSUN.(AMİN

selsebil
Thu 20 August 2009, 04:37 pm GMT +0200
Güzelmiş tabi böyle olmazsa evlilikler yıkılır gider hemen bir tartışmada ayrılan çiftler çok günümüzde
Allah herkese evinde huzur bereket ve sağlık nasip eylesin
Allah razı olsun güzel bir konuydu zera kardeşim +rep güzel paylaşımlarının devamı dileğiyle...

HALACAHAN
Mon 18 April 2016, 11:44 am GMT +0200
Aleykum selam.. Ne guzel tiolar.. Mutlu beraberliği herkes ister.. Ama istemekle kalmamalı ve davranislarimizla da adamlarımızı sağlam atmaliyiz. .

Lal-i Hal
Mon 18 April 2016, 05:50 pm GMT +0200
Evlilik bu temeller uzerine kurulur zaten.ve temelini saglam atamayinca simdi gordugumuz gibi en ufak bir seyden bosanmalar olur.Rabbim ummeti muhammede hayirli esler,yuvalar,hayirli mesiller ihsan eylesi insallah.Allah razi olsun paylasm icin

melda 6D
Mon 18 April 2016, 05:56 pm GMT +0200
Selamün aleyküm . Eşler birbirine sevgi saygı gostermeli . Baylar eşlerinin Allah' ın emaneti olduğunu unutmamalı bayan da eşine hürmet etmeli ki evlilik yurusun . Rabbim hayırlı eş versin...

HALACAHAN
Wed 11 January 2017, 01:30 pm GMT +0200
Aleykum selam .
Mutlu bir evlilik kısa gibi gelen uzun konuşmaya benzer. (Vergilius)

muratb8
Wed 11 January 2017, 01:43 pm GMT +0200
Aleykum selam ve rahmetullahü berekatü Mutlu bir evlilik için onun ve sizin ortak yönleri olmalı ve ayrıca severek evlenmelilerdir. Eğer evlenmezse o zaman mutlu bir aile olmaz ve sürekli kavga olur.Paylaşım için teşekkürler.

Sevgi.
Wed 11 January 2017, 03:09 pm GMT +0200
Aleyna Ve Aleykümüsselăm. Beyimle mutlu evliliğimizin sırrı, zor anlarda kenetlenebilmemizdir. Mevlam tüm ailelere sağlık huzur ve saadet nasip eylesin inşaAllah. Amin ecmain

ceren
Wed 11 January 2017, 03:59 pm GMT +0200
Aleykümselam.Rabbim herkesin evliliğini helal dairede bir ömür geçirerek sürdürmeyi nasip etsin.Kadınları yapması gereken tek şey eşlerine karşı tüm vazifelerini yerine getirip eşlerine Allah rızası için dayanıp allah rızası için onları sevmelilerdir.RAbbim razı olsun paylaşımdan...