- 2012 Dicle İlitam Yeni Kayıt Duyurusu

Adsense kodları


2012 Dicle İlitam Yeni Kayıt Duyurusu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Fri 14 September 2012, 11:02 pm GMT +0200
2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA
DİCLE ÜNİVERSİTESİNE DİKEY GEÇİŞ SINAVI SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU
 


     

2012 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonucunda Üniversitemizin lisans programlarına yerleştirilen öğrencilerin kayıtları, 12-19  Eylül 2012 tarihleri arasında ilgili Fakülte ve Yüksekokullarda yapılacaktır.
           
Yurt, Burs, Öğrenim Kredisi ve Katkı Kredisi ile ilgili başvurular, Kredi ve Yurtlar Kurumunun www.kyk.gov.tr internet adresinden yapılabilir.
 
KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER / KAYITLA İLGİLİ BİLGİLER     


1-DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile yerleşenler için Önlisans Diplomasının aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı.
 
2-8 adet 4,5x6 cm boyutunda son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş fotoğraf
 
3- Veteriner Fakültesi ve Sağlık Yüksekokuluna yerleştirilen adayların tam teşekküllü bir hastaneden alacakları Sağlık Kurulu Raporu.
 
4-İkinci Öğretim öğrenim ücretinin 1.taksitinin Türkiye Vakıflar Bankasının herhangi bir Şubesinden, Türkiye Vakıflar Bankası Diyarbakır Şubesi hesaplarına yatırıldığına ilişkin banka dekontu.
 
5- Web sayfamızda yayınlanan “ÖĞRENCİ KAYIT BİLGİ FORMU” nun doldurulup kaydedilmesi ve 1 nüsha çıkarılıp imzalandıktan sonra diğer belgelerle birlikte kayıt esnasında kayıt görevlilerine teslim edilmesi. Yukarıdaki “Öğrenci Kayıt Bilgi Formu” nu tıklayınız.
 
6) 1990 ve öncesi doğumlu erkek öğrencilerin üniversiteye kayıt yaptırmasında askerlik yönünden bir sakıncası olup olmadığına dair belge.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1-Kesin kayıt için, adayın bizzat başvurması gerekir. Ancak mazereti olanların noter vekâletnamesi vermeleri koşuluyla bir başkası tarafından da kayıtları yapılabilir.
2-Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti kabul edilmez.
3-Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
4-Posta ve eksik belge ile kayıt yapılamaz.

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YIL İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENİM ÜCRETLERİ


514 TL