- Obama'nın iftarında buluştular

Adsense kodları


Obama'nın iftarında buluştular

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
selsebil
Wed 2 September 2009, 02:57 pm GMT +0200


Müslüman Liderlere iftar yemeği veren ABD Başkanı Barack Obama ''İslam'ın Amerika'nın bir parçası olduğunu'' söyledi

Obama, ülkedeki Müslüman toplumunun temsilcilerine Beyaz Saray'da verdiği iftar yemeğindeki konuşmasında, Amerikan Müslüman toplumunun ABD'deki çeşitliliği oluşturan parçalardan biri olduğunu kaydetti.

Konuşmasında İslam'ın özelliklerine de değinerek, ''İslam'ın büyük bir inanç, adalet ve gelişmeden yana olduğunu'' belirten Obama, katılımcılara geldikleri için teşekkür etti ve ramazan ayını kutladı.

Kongrenin iki Müslüman üyesi Keith Ellison ve Andre Carson ile Türkiye'nin de aralarında olduğu Müslüman ülkelerin büyükelçilerinin katıldığı iftar yemeğinde, İsrail'in Washington Büyükelçisi Michael Oren'ın da bulunması dikkati çekti.

İftara davet edilen Müslüman bir kız öğrenci hakkında bilgi vererek, öğrencinin okul puanıyla eyalet rekoru kırdığını anlatan Obama, söz konusu öğrencinin sadece Müslümanlar için değil, herkes için ilham kaynağı olduğunu kaydetti. Obama, yemeğe katılamayan ünlü boksör Muhammed Ali hakkında da övgüyle söz etti.

Ülkedeki Müslümanların ramazan bayramı kutlaması için görüntülü mesajı da yayınlanan Obama, mesajında, ramazan ayına özgü kuralların, Müslümanlar ile Hristiyanların ortak noktalarını hatırlattığını ifade etti.
Haber 7

kardelen7d
Sun 23 March 2014, 01:02 pm GMT +0200
Evet ALLAH kabul etsin.