- Kevin, Muhammed ismini aldı

Adsense kodları


Kevin, Muhammed ismini aldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 24 August 2012, 04:15 pm GMT +0200



Kevin, Muhammed ismini aldı    

   


Babası Türk, annesi Alman asıllı olan ancak küçük yaşta Alman bir aileye evlâtlık verilen 21 yaşındaki Kevin Limmermann, tatil için geldiği Didim’de düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman oldu.
 
 Didim İlçe Müftülüğü’nde düzenlenen törende, Müftü Mikail Polat ile şahitler Uğur Özkoç ve Burak Yağmur hazır bulundu. Müftü eşliğinde Kelime-i Şehadet getiren Limmermann, Muhammed Mustafa ismini seçti. Tören sonrası gazetecilere açıklama yapan Limmermann, annesi Gabriele Çelik’in 1,5 yaşında, babası Mustafa Çelik’in ise 6 yaşındayken öldüğünü, 8 yaşında Alman bir aileye evlâtlık verildiğini belirterek, Katolik inancına göre büyütüldüğünü ifade etti. Muhammed Mustafa Limmermann, ‘’Oturduğum semtte Müslümanlarla komşuyum. Namazı gördüm, Kur’ân’ı dinledim. Kendi isteğimle Müslümanlığı seçtim’’ dedi. Törenin ardından Muhammed Mustafa’ya İlçe Müftüsü Mikail Polat tarafından ihtida belgesi ile birlikte ulusal dillere çevrilmiş Kur’ân-ı Kerim hediye edildi.

yeniasya 

ehlidunya
Sat 6 April 2013, 04:25 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ;Maşaallah takdir ediyorum kardeşimizi allah dini islami mübinle amel etmeyi nasip eylesin allah razı olsun

reyyan
Sat 6 April 2013, 05:02 pm GMT +0200
a.s.., amin inş. Çok da güzel bir isim seçmiş, Muhammed Mustafa Rabbim ismiyle müsemma eylesin inş.