- İsviçreli damat İslâm’ı seçti

Adsense kodları


İsviçreli damat İslâm’ı seçti

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 24 August 2012, 04:18 pm GMT +0200

İsviçreli damat İslâm’ı seçti
   
   
Ünye ilçesinde evlenerek İslâmiyet’i seçen İtalyan uyruklu İsviçre vatandaşı Alessandra Vitanza, Müslüman olduktan sonra Ali Kaan adını aldı.
 
Sevilay Özzorlu (30) ile Ünye’de resmî nikâhla evlenen Alessandra Vitanza (31), Ünye Müftülüğü’ne müracaat ederek Müslüman olmak istedi. Ünye Müftülüğü’ne eşi Sevilay ve ailesiyle birlikte gelen Vitanza, Ünye Müftü Vekili Fikret Öğüt’ün makamında Kelime-i Şahadet getirerek ihtida belgesini aldı. Gelin Sevilay Vitanza eşinin Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman olmasından dolayı duygusal anlar yaşayarak sevinç gözyaşları döktü. Müftülük makamında İslâm dininin temel esaslarından söz eden Müftü Vekili Fikret Öğüt, İslâm’ın hoşgörü ve sevgi dini olduğunu, Müslümanların bütün peygamberlere inandığını söyledi. Öğüt, Müslümanlığı seçerek ‘’Ali Kaan’’ adını alan Vitanza’ya Kur’ân-ı Kerim ve ilmihal hediye etti. Sevilay ve Ali Kaan Vitanza daha sonra dinî nikâhı kıydırdı.

yeniasya 

Esma35
Thu 1 August 2013, 08:58 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ; Maşaallah ne hayırlı bir evlilik olmuş gönül bir evlilik vesilesiyle allaha ulaşmış onu hissiyatına geçirmiş
rabbim mübarek eylesin inşaallah